Vi snokar Justin Bieber!

Skrivet år: 2011-06-24 | Klockan: 08:09:25 i ämnet: Övrigt
Vi kan här leka med tanken om att Justin är svensk!

Justin Bieber och hans livräddargäng ska handla kläder på Ellos. De motar bort alla människor från affären så inte Justin ska bli mosad av hans fans, men anar inte att Charlotte och Felicia ligger i en lite större låda vid kassan. Personalen har de fångat i ett rum med silvertejp om deras munnar så de håller käften. Justin går in och väljer ut ett par snygga kallingar till sig och kanske en bh till Selena Gomez i 19-års present eftersom de just blivit tillsammans.
Justin hittar inte någon fin eller tillräckligt billig bh så han bestämmer sig för att gå till "Lilla Loppan" i öde ön Degerfors senare. Han går till kassan med kallingarna i handen och med livvakterna som svansar efter. De var fyra rätt så korkade sådana. Justin klickar till på ringklockan i kassan och upp hoppar Charlotte och Felicia och hojtar i kör
"Vem faen e du?"
Fisen (Felicia) viskar då i Challes (Charlottes) öra
"Jag tror de e JB!" Challe höjer på ögonbrynen
"O vem faen e JB!?"
"Jag, Justin Bieber!" svarar Justin med glad röst.
"Äsch, käft med dig!" kastar Challe ur sig mot Justin.
"Jo men han är JB!" svarar Fisen.
"Jaha.. Faen va ful du e!" gaspar Challe och viskar sen till Fisen att fånga vakternas uppmärksamhet bort från Justin.  Fisen går med bestämda kliv mot kvinnoavdelningen i Ellos och ropar generat 
"Kom gubbar, jag har en fin bh till Just.. Oh nej jag menar Selena.."
"Ja vad bra!" svarar Justin och ska precis gå mot Fisen då Challe tar ett bestämt tag om hans axel
"Nej stanna du här nu!" säger Challe bestämt till Justin.
"Okej!" svarar han och rycker på axlarna.
När Fisen och vakterna kommit till kvinnoavdelningen så inte Justin ser dem kör Felicia Kung Fu och slår ner alla vakterna. Hon mosar ner dem i en svart stor sopsäck och knyter till en hård knut. Hon släpar dem till soptunnorna vid Ellos och mosar ner dem i en soptunna där och stänger locket stolt. Hon går till kassan och putsar bort lite damm från axeln påvägen dit. Väl där hjälps Fisen och Challe till att slänga en sopsäck över Justin och han kämpade inte ens imot, han bara stod där som ett fån.
De förde sedan in honom i lilla helikoptern som de parkerat bakom Ellos tidigare. Challe letar spakar och försöker starta helikoptern på ett smidigt sätt.
"Tänk att vi har en sprattlandes Justin Bieber i en random svart sopsäck!" säger Fisen korkat. Challe får just igång helikoptern och börjar lyfta och flyga iväg.
"Sa du att han sprattlar!?" undrar då Challe och tittar bak mot dem.
"Ja det gör han!" svarar Fisen. Challe släpper alla spakar för att gå till dem.
"Jag ska slå tén!" muttrar Challe och går fram till dem. Samtidigt börjar helikoptern puttra och snurra. Alla flyger som vantar där inne och efter bara 500 meter får de soppatorsk och helikoptern kraschar. Alla klarar sig lindrigt och går försiktigt ut ur den kraschade helkoptern. På något sätt hade Justin lyckats kommit ur sopsäcken och hämtar en picknick korg som överlevde kraschen. Alla tre sätter sig ner under ett stort träd och har picknick för att fördriva tiden och tystar magarna från att skrika sig hesa.
Challe och Fisen matar Justin med snoriga fiskar (som finns i skolan) och han påstår att det är bland det godaste han ätit.
"Vem faen har gjort din mat?" hävdar Challe.
"Selena!" svarar Justin stolt.
"Va faen gör hon mat av, din farmor eller!?"
"Nej, President Obama!" påstår Justin självsäkert.
"Du e ju dum i huvvet! Plastiga byxor du har förresten!" fortsätter Challe överlägset.
"Ät nu!" ropar Fisen argt mot dem.

Lite senare går alla tre runt lite bland de kraschade delarna från helikoptern.
"Det var ju lite synd.." kråmar sig Fisen.
"Ska du nu skylla allt på mig va? Som om allt var mitt fel? Det var ju Justin som sprattlade, jag tänkte ju bara hjä.." Fisen avbryter Challe
"NEJ DET HAR JAG ALDRIG SA.." gapar Fisen men Challe avbryer då
"Nä, dåså!" och går en bit därifrån.
"Men hörrni, kan vi inte gå till Lilla Loppan i Degerfors så kan jag köpa en bh till Selena? Hon fyller ju faktist år idag!" försöker Justin uppmuntra dem med.
Både Challe och Fisen faller i gapskratt.
"Menar du att du ska köpa en begegnad bh till henne!?" skrattar Fisen.
"Ha ha, jättekul hör ni. Ja jag ska köpa det, men det kanske finns någon jättefin som knappt är använd!" säger Justin och börjar gå mot Lilla Loppan.
Vi promenerar bort till Lilla Loppan och väl där finner Justin en "vit" bh som han gillar mönstert på. Den är gul/beige av smuts och svett. Den är även lite svart på vissa ställen eftersom den verkar vara otvättad men Justin ser förvånansvärt nöjd ut. De ska precis gå till kassan då han plötsligt hävdar
"Fan också! Mina stålar är ju hos vakterna!" Vi springer allt vad vi orkar till Ellos soptunnorna. Väl där får Justin en snilleblixt.
"Men jag tog ju med bh:n i handen här!"
Challe fnyser och muttrar något om att han har IQ som en uppstoppad bandmask.
"Ofta de inte hade larm på den, va coolt!" hävdar Justin imponerat.
"Selena kommer bli så lycklig!" fortsätter han glatt. De gick sedan in på KappAhl så Justin fick köpa sig en t-thirt för 5000:- men han tvekade lite eftersom den var så billig att han kanske inte skulle våga ha den på sig. Challe och Fisen suckade och tog tag i hans händer och förde ut honom. De kastade 5000:- efter sig och personalen på KappAhl sprang snappt och tog pengarna och vinkade leénde hejdå mot oss. Vi vinkade tillbaka glatt och Justin såg förvånad ut.
"Vad är det nu då?" frågade Fisen medans vi alla höll händer. Justin i mitten förståss.
"Men vad är det här för stad, inget larm här heller!?"
"Jadu Justin, det får förbli ett mysterium!" svarade Fisen leénde mot honom.

Alla tre går hem till Selena och Justin ger henne stolt bh:n.
"Justin.. Den är ju begagnad.. Någon annan har ju använt den!" säger Selena osäkert och kollar ner på Justin. "Men jaha!? Vad spelar det för roll nu då?" kaxar Justin.
"Men vill du att jag ska köpa kalsonger till dig som andra män har använt och sprätt sperma i eller!?" svarar Selena surt tillbaka.
"Men gör det då, jag bryr mig väl inte!" svarar Justin och Selena går iväg med bh:n.
"Jag kommer ändå aldrig använda dom!" viskar Justin direkt efter till Challe och Fisen. "Din korkis!" svarar Challe och slår till honom lätt på huvudet skrattandes.
"Aje! Vad heter ni förresten?" frågade han.
"Charlotte och Felicia" svarar de pekande.
"Trevligt att träffas!" svarar han och lyfte på huvudet.
Det blev tyst en stund med Justin avbröt självklart den.
"Gud vad jag hatar själviska människor som bara köper dyra märkessaker till sig själv hela tiden, jag menar vad spelar det för roll om man går med något som inte är en märkes sak?"
"Dedär kommer ju verkligen från rätt käft!" svarar Challe och sänker huvudet men lyfter ögonbrynen.
"Men ändå.." svarar han osäkert.

Berättelsen slutar med att poliserna finner Justins livvakter och Ellos personalen. Poliserna förhör Challe, Fisen och Justin. Challe och Fisen blir skyldiga alla människor sammanlagt 55.000:- Juistin betalar alla skulder åt dem och alla tre skiljs som vänner och Selena fick nöja sig med loppiskläder från den tappre men välhjärtade Justin Bieber!

Never say never!

Kommentarer
Postat av: Ferra ;)

"Men vill du att jag ska köpa kalsonger till dig som andra män har använt och sprätt sperma i eller!?"Jag sket ner mig av skratt där xD du och jag måste också göra en sån där berättelse nån gång!!! xD

2011-06-24 | 17:17:54
URL: http://thesunasmyfaith.blogg.se/
Postat av: felicia

Han e så fruktansvärt gullig ;) <3

2011-06-26 | 18:27:45
Postat av: Emilia och Ellen

ÄLSKA JUSTIN!

2011-08-17 | 21:30:09
URL: http://jbeles.blogg.se/
Postat av: nicole

I <3 justin<3

2011-09-03 | 17:54:35
Postat av: kolina

hhhmmmmmm........ justin b skulle inte kunna göra så fattar du väl

2011-09-20 | 16:50:28
URL: http://selina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0